Audi private lease

Als je op zoek bent naar goedkope Audi private lease A1, A3 of A4 of een Audi private lease automaat, dan ben je bij Autotips.nl aan het juiste adres. In onze private lease vergelijker staan altijd meerdere modellen en kan je dus de beste private lease deal vinden.

Gangbare Audi private lease modellen

  • Audi A1: Een compacte auto waar je overal mee voor kunt komen rijden
  • Audi A3: De populaire zakelijke en praktische hatchback
  • Audi A4: Met een Audi A4 ziet iedereen je direct aan voor een succesvolle manager
  • Audi Q2: Hoog en stoer, maar geen echte terreinwagen

Audi private lease automaat

Als je op zoek bent naar een private lease automaat zit je zeker goed bij Audi. Alle modellen zijn leverbaar met automaat, vaak is dit zelfs standaard én met behulp van private lease aan te schaffen. Bekijk voor een goedkope Audi private lease het actuele aanbod in onze vergelijker:

Audi als merk

In Nederland zijn Audi’s al jaren geliefd. Zeker zakelijke rijders kiezen vaak voor een grote luxe Audi (BMW of Mercedes-Benz). Ook als een private lease auto zoekt, dan zul je bij Audi prima slagen. Oneerbiedig gezegd zijn Audi’s luxe Volkswagens, wij spreken eerder van luxe auto’s op basis van Volkswagens. Want hoewel alle merken binnen het Volkswagen-concern veel delen, hebben alle merken (Skoda, Seat, Audi en Volkswagen) hun eigen identiteit. De belangrijkste onderdelen die gedeeld worden, zijn het onderstel, de versnellingsbakken en de motoren. Per merk verschilt echter de afstelling, Seat is wat straffer geveerd, Skoda en Audi zijn wat soepeler. Ook de motoren en versnellingsbakken kunnen net anders werken. Het grote verschil tussen de merken zit in de afwerking, Audi is duidelijjk het duurste en meest luxe merk. Dit zie je aan de materialen en de aandacht die is besteed aan het goed op elkaar aan laten sluiten van de verschillende onderdelen in het interieur en aan de buitenkant. Probeer je vinger maar eens tussen een stuk bekleding te proppen, dat lukt bij Audi echt niet.

Het hoofdkantoor en de belangrijkste fabrieken van Audi staan in Ingelstadt. Lange tijd was Audi helemaal geen luxemerk, maar bouwden ze degelijke middelgrote auto’s. Denk aan de Audi’s 80 en 100. Bekend werd Audi door de Urquattro, een rallyauto uit de jaren ’80, waarmee Audi veel prijzen won. Tegenwoordig zijn deze Urquattro’s gewilde verzamelobjecten. Als gevolg van het succes met de Urquattro, werd quattro een belangrijke optie voor alle modellen. Quattro staat bij Audi voor 4×4. In Nederland wordt deze optie zelden gekozen. Op onze asfaltwegen en met ons gematigde klimaat is 4×4 voor de meeste rijders niet nodig. Bovendien is quattro een kostbare optie.