BMW private lease

Als je op zoek bent naar goedkope BMW private lease 1-serie, 3-serie, i3 of BMW private lease automaat, dan ben je bij Autotips.nl aan het juiste adres. In onze private lease vergelijker staan altijd meerdere modellen en kan je dus de beste BMW private lease deal vinden.

Gangbare BMW private lease modellen

  • BMW 1-serie: Een compacte auto, die rijdt als een echte BMW
  • BMW 3-serie: Ruim, luxe, met deze auto ben je instant succesvol
  • BMW i3: Tesla Model 3? De BMW i3 is veel toffer.
  • BMW 2-serie Active Tourer: Een verstandig en ruim busje met veel stoelen, ook als Gran Tourer met extra ruimte

BMW private lease automaat

Als je op zoek bent naar een private lease automaat zit je zeker goed bij BMW. Alle modellen zijn leverbaar met automaat, vaak is dit zelfs standaard én met behulp van private lease aan te schaffen. Bekijk voor een goedkope BMW private lease het actuele aanbod in onze vergelijker:

BMW als merk

Als je iemand vraagt een paar dure merken op te noemen, dan staat BMW zeker in dit lijstje. Al tientallen jaren staat BMW gelijk aan luxe en lekker sturen. Vroeger bood BMW alleen grote sloepen aan, maar sinds een aantal jaren biedt BMW ook de 1-serie, een lekker sturende compacte auto. Dat lekker sturen zit BMW overigens in de genen, het merk-motto is niet voor niets ‘ Freude am Fahren’ (‘Plezier met rijden’). Zelf ben ik ook fan van BMW, ondanks dat ik er op dit moment geen heb. Ik heb er 3 gehad en vind het allemaal toppers, van sommige heb ik zelfs spijt dat ik die ooit heb verkocht. Een volgende auto wordt sowieso weer een BMW (met sportpakket).

BMW is begin 20e eeuw begonnen als fabrikant van vliegtuigmotoren. Tijdens de oorlog zijn alle fabrieken compleet verwoest en moest het merk opnieuw beginnen. In het BMW-museum in München is een indrukwekkende hoek ingericht over dit zwarte verleden van het merk. Voor liefhebbers van mooie BMW’s is dit museum in ieder geval een bezoekje waard, bijvoorbeeld wanneer je op weg bent naar de wintersport in Oostenrijk. Hier vind je vele legendarische BMW’s, zoals de 5-serie waar Derrick in rondreed. Ken je Derrick niet? Je oma kent Derrick vast en zeker! Ook de BMW Z8 van James Bond’s The World Is Not Enough kun je hier vinden. Tot slot is er een wisselende tentoonstelling. Op het moment van ons bezoek werden de BMW Art Cars tentoongesteld, dit zijn door kunstenaars beschilderde race BMW’s. Na een bezoekje aan het BMW-museum wandel je naar de overkant voor een bezoek aan BMW Welt, eigenlijk een grote showroom met alle actuele modellen. Zeker doen!