Posted on Geef een reactie

Carinfopoint.com heet vanaf nu Autotips.nl

Autotips.nl

Begin 2018 zijn Merel en ik begonnen met Carinfopoint.com. Ons doel is om een online platform te ontwikkelen gericht op Automotive-diensten, waarbij jij als particuliere autokoper centraal staat en niet de auto of de dienst. Onze site is ingericht om vragen te beantwoorden waar jij tegenaanloopt, zodra je als ervaren of onervaren autokoper op pad gaat. Op dit moment zijn onze speerpunten:

  1. Vergelijkers:
    1. Autoleningen
    2. Privatelease
    3. Autoverzekeringen
  2. Online autoinformatie en aankoopkeuringen
  3. Snel je auto verkopen aan een handelaar

Dit doel is niet veranderd, we maken de keuzes voor een dienst bij het kopen van een andere auto nog steeds zo transparant en simpel mogelijk. Wat wel bleek is dat Carinfopoint.com een naam was die onvoldoende bleef plakken. De naam was ooit ontstaan vanuit de vraag ‘hoe gaan we heten?’, waarbij vervolgens bleek dat heel veel korte en pakkende URL’s met de term ‘auto’ of ‘car’ al bezet waren. Aangezien we een startup zijn, hebben we gekozen voor een naam die nog niet bestond en zijn we met deze naam aan de slag gegaan. Voor de beginfase was dit prima, maar nu we een tijdje draaien en aan naamsbekendheid gaan werken, is een betere naam essentieel. Die hebben we gevonden en Carinfopoint.com heet vanaf nu Autotips.nl.

Het helpt ons om Autotips.nl te volgen op Facebook en links te plaatsen waar dit relevant is. Op deze manier komen zoekmachines onze site vaker tegen, zodat de site vaker gevonden wordt en wij meer autokopers kunnen helpen.

Autotips.nl,

Merel & Thomas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *