Citroën private lease

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Als je op zoek bent naar goedkope Citroën private lease C1, C3 Aircross, C4 Cactus of een Citroën private lease automaat, dan ben je bij Autotips.nl aan het juiste adres. In onze private lease vergelijker staan altijd meerdere modellen en kan je dus de beste private lease deal vinden.

Private lease rechtstreeks bij Citroën heeft als voordeel dat je voor al jouw vragen en onderhoud van de auto direct bij de Citroën-garage terechtkunt. Ook voldoet Citroën aan het Keurmerk Private Lease.

Gangbare Citroën private lease modellen

Citroën private lease automaat

Als je op zoek bent naar een private lease automaat zit je zeker goed bij Citroën. Alle modellen zijn leverbaar met automaat, vaak is dit zelfs standaard én met behulp van private lease aan te schaffen. Bekijk voor een goedkope private lease het actuele aanbod in onze vergelijker:[/vc_column_text][vc_basic_grid post_type=”product” max_items=”10″ element_width=”3″ item=”7989″ grid_id=”vc_gid:1558027915817-4a53d747-3318-5″ taxonomies=”264″][vc_column_text]

Citroën als merk

Als je aan Frankrijk denkt, dan denk je aan kaasjes, baguettes, wijn en natuurlijk een lelijk Eendje, de 2CV. Of voor de liefhebbers, de Traction Avant, de eerste voorwiel aangedreven grote auto. Voor de nostalgie is het jammer dat de 2CV en Traction niet meer gemaakt wordt, maar voor de veiligheid is het misschien maar goed ook. Kreukelzones, ABS, Airbags? De 2CV deed niet aan dat soort rariteiten, de 2CV was er om je van A naar B te brengen. Lang was Citroën haar mojo kwijt en maakten ze saaie modellen, maar sinds enkele jaren maken ze weer aansprekende modellen. De Citroën C4 Cactus is hiervan misschien wel het mooiste voorbeeld. De Airbumps, bumpers aan de zijkant, wij houden ervan. Typisch Citroën ook, zoiets praktisch.

Citroën is een oud merk en al tientallen jaren (1976) onderdeel van de Franse PSA-group, waar ook Peugeot en sinds kort Opel bijhoren. Technisch delen deze merken veel onderdelen, maar qua model mag Citroën gelukkig gewoon auto’s met Airbumps blijven maken. De 2CV was simpel, afwijkend en praktisch. In de huidige Citroën modellen zie je dit nog steeds terug. Citroëns zijn niet super de luxe of sportief, maar gemaakt voor iedere dag en waarmee je het leven kunt vieren. Vrolijke kleuren, grappige details, ruime bagageruimte, dat is Citroën private lease.

Andere bijzondere Citroën’s zijn bijvoorbeeld de Citroën Sport Maserati, een samenwerking tussen (je raadt het als) Citroën en Maserati. Dit is echt een auto voor Jules Deelder. Of de Rode Citroën BX GTi uit Flodder ‘Oh buurman, wat doet u nu?!?’. En wist je dat het logo verwijst naar een productiemethode uit circa 1900 die het mogelijk maakt om tandwielen met een V-vormige vertanding te produceren?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]