Dacia private lease

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Als je op zoek bent naar goedkope private lease Logan, Duster of Dacia private lease automaat, dan ben je bij Autotips.nl aan het juiste adres. In onze private lease vergelijker staan altijd meerdere modellen en kan je dus de beste private lease deal vinden.

Private lease rechtstreeks bij Dacia heeft als voordeel dat je voor al jouw vragen en onderhoud van de auto direct bij de Dacia-garage terechtkunt. Ook voldoet Dacia aan het Keurmerk Private Lease.

Gangbare Dacia private lease modellen

  • Dacia Logan: Handige en voordelige stationwagen
  • Dacia Sandero: Kleine en voordelige stadsauto
  • Dacia Duster: De no-nonsense SUV. Wist je dat de Dacia Duster met 4×4 het ook heel goed doet in het terrein?

Dacia private lease automaat

Als je op zoek bent naar een private lease automaat, dan kan dat ook bij Dacia. Dacia’s zijn bedoeld om voordelig van A naar B te rijden, luxe en comfort is hierbij van minder belang. Dacia’s met automaat zijn daarom zeldzaam, maar het is wél mogelijk! Bekijk voor een goedkope private lease het actuele aanbod in onze vergelijker:[/vc_column_text][vc_basic_grid post_type=”product” max_items=”10″ element_width=”3″ item=”7989″ grid_id=”vc_gid:1558075502417-8b0d224d-02dc-2″ taxonomies=”287″][vc_column_text]

Dacia als merk

Dacia is van oorsprong een Roemeens merk. In de tijd van het communisme maakte Dacia eenvoudige auto’s op basis van met name de Renault 12 in allerlei uitvoeringen, zoals een Dacia Pickup. Na de val van het communisme kreeg Dacia het lastig en verkocht het steeds minder auto’s doordat ook de Roemenen de westerse auto’s hadden ontdekt. Deze waren van betere kwaliteit. Gelukkig hebben Dacia en Renault elkaar rond de eeuwwisseling gevonden, eigenlijk weer zoals tijdens de Sovjetperiode, en maakt is Dacia tegenwoordig weer een geliefd merk. Simpel en praktisch, dat zijn Dacia’s. Er zit niets overbodigs aan, ze zijn bedoeld om je voordelig van A naar B te brengen.

Binnen de Renault-groep is Dacia het budget merk. Dit betekent dat de modellen naast simpel, technisch ook wat ouder zijn. Vaak zijn de modellen gebaseerd op een vorig model van Renault. Op zich prima, maar zoek je een high tech, state of the art model, dan vind je Dacia waarschijnlijk niets. Het populairste Dacia-model is de Dacia Duster. En terecht! Waar de andere Dacia’s erg basic zijn, is de Dacia Duster iets frivoler en luxer. Het model ziet er bovendien leuk uit en is uitgegroeid tot een soort fashion statement. Met een Dacia-duster laat je zien dat je smaak hebt, maar ook geen bakken met geld wilt uitgeven aan een dure Duitse auto. Bovendien heeft Topgear laten zien dat de Dacia Duster er niet alleen stoer uitziet, maar dit in moeilijk terrein ook daadwerkelijk is. De veel duurdere en legendarische Land Rover Defender deed het maar iets beter. Gelukkig is de Dacia Duster ook als private lease te kopen, zodat jij er ook iedere dag in kunt rijden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]