Geplaatst op Geef een reactie

De beste kleine SUV private lease modellen op een rij

kleine SUV private lease

Wil je graag in een SUV rijden, maar heb je geen behoefte aan zo’n enorme bak? Dan is een mini SUV een goede middenweg. Daarmee heb je alle voordelen van een SUV, maar rijd je in een compacter model. Autotips.nl zet in dit blog 4 populaire kleine SUV private lease modellen voor je op een rij.

De voordelen van mini SUV private lease

Een kleine SUV private lease brengt allerlei voordelen met zich mee. Dit zijn de belangrijkste:

  • Je hebt veel bagageruimte, ondanks het compacte formaat van de SUV
  • De auto heeft een hoge instap, waardoor je goed zicht op de weg hebt
  • Ook een mini SUV heeft een groot trekvermogen
  • Met private lease betaal je een vast bedrag per maand. Je hoeft dus geen aanval te doen op je spaarrekening
  • De meeste kosten, van verzekering tot wegenbelasting en reparaties, zijn inbegrepen bij het maandbedrag. Je weet dus altijd waar je aan toe bent

Ga je voor een mini SUV private lease? Dan is het tijd om een model te kiezen. We helpen je een handje door de 4 populairste modellen hieronder met je te delen.

1. Audi Q2

De Audi Q2 is ideaal voor in de stad. Door de compacte afmetingen kun je ‘m overal makkelijk parkeren. Maar het kleinere formaat betekent niet dat er geen kracht achter zit. De Audi Q2 heeft namelijk erg krachtige motoren. Ook fijn: deze kleine SUV is voorzien van de nieuwste soundsystemen. Daardoor klinkt je muziek nog beter. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en verschillende type motoren.

2. SEAT Arona

Ook de SEAT Arona is erg geschikt als stadsauto. Maar door de 95 pk benzinemotor gebruik je deze auto ook moeiteloos voor weekendjes weg of andere tripjes. Het mooie is dat deze mini SUV een typisch SEAT design heeft: modern en met een sportieve uitstraling. Met de binnenkant zit het ook wel goed: de BeatsAudio geeft een geweldig geluid.

3. Renault Captur

De Renault Captur is al jaren een van de bestverkochte SUV’s van Nederland. En dat is niet zonder reden. De combinatie van de prestaties, prijs en uitrusting is namelijk heel gunstig. Daarnaast is het uiterlijk aantrekkelijk, want je kunt ‘m helemaal aan je eigen smaak aanpassen. Je kiest zelf de two-tone kleuren, wielen en bekleding. Inmiddels is er ook een hybride uitvoering van de Renault Captur. Daarmee rijd je dus nog zuinig ook.

4. Suzuki Vitara

De Suzuki Vitara bestaat al meer dan 30 jaar. Tegenwoordig is het een mooie, kleine SUV crossover. Het design is robuust en de prijs redelijk laag. Maar dat zijn niet de enige pluspunten. Zo heeft deze auto ook een lage tildrempel en als een van de weinige mini SUV’s de mogelijkheid van vierwielaandrijving. Verder is de Suzuki Vitara voorzien van een handig rijhulpsysteem.

Twijfel je nog? Gebruik de kleine SUV private lease vergelijker

Een nieuwe auto kiezen is niet zomaar iets. Daar denk je eerst goed over na. Twijfel je nog welk model het beste bij je past en bij welke leasemaatschappij je een contract moet afsluiten? Gebruik dan onze mini SUV private lease vergelijker. Dan zie je overzichtelijk per model alle deals. Zo maak je een goed doordachte keuze.

Foto door Kārlis Dambrāns uit Litouwen – Audi Q2 2016, CC BY 2.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *