Geplaatst op Geef een reactie

De voordelen van Toyota private lease

Voordelen Toyota private lease

Autotips.nl is trots op de nieuwe samenwerking met Toyota private lease. Vrijwel iedereen kent Toyota al jaren als producent van betrouwbare auto’s, maar ken je ook de voordelen van Toyota private lease?

De voordelen van Toyota private lease

Bij veel leasemaatschappijen kun je een nieuwe Toyota leasen. Maar waarom zou je juist voor Toyota private lease kiezen? Er zijn een paar belangrijke redenen waarom je juist bij Toyota een nieuwe auto zou moeten leasen en niet bij een andere leasemaatschappij, namelijk:

 1. Je kunt je nieuwe Toyota online volledig bestellen
 2. Je nieuwe Toyota wordt gratis thuisbezorgd
 3. Er geldt géén maximum leeftijd, dus als je boven de 18 bent kunt je altijd een auto bestellen
 4. Er zijn veel uitvoeringen, opties en kleuren beschikbaar
 5. Het leasecontract is kosteloos opzegbaar indien je jouw baan verliest of bij ander ongewenst inkomensverlies. Dit geldt ook bij verlies van je rijbewijs op medische gronden

Kosteloos opzegbaar bij ontslag of ander inkomensverlies

Met name punt 5 is een belangrijk voordeel in deze tijd van crisis. Je leaset een auto voor een aantal jaren, dan is het goed om te weten dat je de auto weer kosteloos kunt opzeggen indien er iets met jouw inkomen gebeurt of dat je op medische gronden je rijbewijs verliest. Gedurende een aantal jaar kan er veel immers veel gebeuren, dan is het goed om te weten dat jouw Toyota private lease gratis opgezegd kan worden. De auto wel betalen, maar er niet mee rijden. Dát gaat jou niet gebeuren!

Alle kosten zijn inbegrepen bij Toyota private lease

Bij private lease zijn alle autogerelateerde kosten inbegrepen, enkel brandstof, parkeren en mogelijke bekeuringen betaal je zelf nog. Bij Toyota private lease zijn de volgende kosten inbegrepen:

 • Een nieuwe auto
 • Wegenbelasting
 • Verzekering
 • Onderhoud en reparaties
 • 24-uurs pechhulp
 • Vervangend vervoer (na 1 dag)
 • Bandenservice

Ook speciale wensen zijn mogelijk

Je kunt online jouw nieuwe Toyota bestellen. Het kan echter gebeuren dat jouw ideale kleur of optie niet te kiezen is. Maar niet te kiezen wil niet zeggen dat het onmogelijk is. Je kunt altijd contact met Toyota opnemen om jouw specifieke wensen te bespreken en te bepalen of dit toch mogelijk is. Op deze manier biedt Toyota speciaal voor jou maatwerk.

Toyota private lease heeft een keurmerk

Toyota

Toyota is ook aangesloten bij het Keurmerk private lease. Misschien zegt dit je niet zoveel, er zijn immers zoveel keurmerken, maar het Keurmerk private lease biedt je een aantal zekerheden. Zo zijn de voorwaarden op basis van een vast formaat opgesteld, zodat alle benodigde onderwerpen zijn geregeld. De Consumentenbond heeft meegelezen en ervoor gezorgd dat de voorwaarden begrijpelijk zijn. En tot slot zijn de voorwaarden ook redelijk, je wordt geen poot uitgedraaid. Lees altijd eerst de voorwaarden voordat je een private lease contract tekent en gebruik onze checklist, zodat je weet waar je op moet letten.

Vergelijk voordat je kiest

In dit blog zijn we natuurlijk enthousiast over de voordelen van Toyota private lease, maar we zijn ook voorstander van goed vergelijken van verschillende aanbiedingen voordat je kiest. Want er kan altijd een aanbieding zijn die beter bij jou smaak of wensen past. Vergelijk dus voordat je kiest, verdiep je in de voorwaarden en bepaal wat voor jou belangrijk is.

Overtuigd? Gebruik onze private lease vergelijker om de beste deal voor jou te vinden of kies uit het aanbod van Toyota private lease.

Foto: Cicero7 from Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *