Geplaatst op Geef een reactie

Deze private lease deals mag jij niet missen op Black Friday

private lease deals

Vrijdag 29 november is het zover: Black Friday. Dit Amerikaanse fenomeen staat voor de start van de kerstinkopen. Het is vooral een dag met enorme kortingen bij allerlei soorten winkels. En niet alleen in winkels, maar ook private lease deals scoor je dan met leuke kortingen. Autotips.nl geeft jou een aantal tips om de beste deal te kiezen. 

Waarom juist nu private lease deals shoppen?

De laatste jaren is Black Friday vanuit de Verenigde Staten overgewaaid naar Europa en dus ook naar Nederland. Het is altijd op de dag na Thanksgiving, als veel mensen nog vrij zijn. En wat doe je als je vrij bent in het najaar en je woont in de Verenigde Staten? Dan ga je met zijn allen kerstinkopen doen. 

In Nederland vieren we natuurlijk geen Thanksgiving en ook geeft niet iedereen cadeaus met kerst. Toch doen wij sinds een aantal jaar gezellig mee met Black Friday. En winkeliers spelen hier slim op in. Als consument geniet je met Black Friday namelijk van talloze kortingen op allerlei producten. Zo ook op private lease deals. En om je nog gelukkiger te maken, starten die kortingen vaak al een aantal dagen vóór Black Friday. Shoppen maar!

Daarom is private lease een goede keuze

Rijd je graag in een goede, nieuwe auto, maar heb je niet de middelen om die in één keer aan te schaffen en voor onvoorziene kosten op te draaien? Ga dan voor een private lease deal! Op die manier heb je geen spaargeld nodig en betaal je per maand een vast bedrag. En je hoeft je nooit meer druk te maken om garagerekeningen en andere onvoorziene kosten voor je auto. Die zijn namelijk inbegrepen bij het maandelijkse bedrag.

Waar moet je op letten bij private lease deals?

Een nieuwe auto kiezen is spannend, want het is natuurlijk een grote beslissing. Houd je hoofd koel en denk rustig na. Keuzestress is nergens voor nodig en overhaaste beslissingen maken is niet verstandig. Denk goed na over wat je wilt en let goed op de voorwaarden voor elke deal. Er zijn talloze factoren waar je rekening mee kunt houden als je private lease deals vergelijkt. Zo kun je kijken naar de kleur, het model en of de auto een automaat is of niet, maar ook het brandstofverbruik en de prijs zijn van belang. Probeer de juiste balans te vinden tussen wat jij belangrijk vindt aan een auto en hoeveel je eraan uit wilt geven. Dan vind je de private lease deal die perfect bij jou past. 

Vergelijk private lease deals

Heb je alle voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen en besloten dat je gaat voor private lease? Maar kom je er niet helemaal uit welke private lease deal je kiest? Met onze private lease vergelijker wordt dat een stuk makkelijker. Je kunt namelijk vergelijken op verschillende modellen, prijzen en voorwaarden. Struin dus rond op onze site tijdens Black Friday en vind de beste deal!

Foto: Pexels.com (link)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *