Geplaatst op Geef een reactie

Dit zijn de voordelen van een private lease Suzuki Swift

private lease Suzuki Swift

Wist je dat Suzuki Swift eigenlijk ‘Suzuki Snel’ betekent? De snelheid is niet het enige voordeel van deze geliefde auto. En als je gaat voor een private lease Suzuki Swift, profiteer je van nog meer pluspunten. Hieronder lees je ze allemaal.

Waarom een Suzuki Swift een goede keuze is

Suzuki is een Japans automerk dat bekend staat als erg betrouwbaar. Niet omdat ze dat zelf zeggen, maar omdat bijvoorbeeld de Consumentenbond dat al verschillende keren heeft aangetoond. Dit zijn de andere voordelen van een Suzuki Swift:

  • Het is een erg zuinige auto. Daardoor hoef je niet zo vaak naar het tankstation. Je bent dus maar weinig geld kwijt aan brandstof.
  • De aanschafprijs is laag. Bij private lease betekent dat dat je een lager maandbedrag betaalt.
  • Deze auto heeft lage onderhoudskosten. De onderdelen blijven lang goed.
  • Bij goed onderhoud gaat een Suzuki Swift minimaal 200.000 kilometer mee. Dat is ongeveer vijf rondjes om de aarde.
  • Pech onderweg? Niet met deze auto, want die rijdt vrijwel altijd gewoon door. De ANWB hoeft voor jou niet uit te rukken.
  • Door het lage gewicht rijdt de Swift prettig in de bochten en is het veercomfort fijn. De auto stuurt licht en precies.
  • Het lichte gewicht heeft nog een ander pluspunt: je betaalt minder belasting.
  • Het oog wil ook wat: deze auto heeft een stoer en sportief uiterlijk.
  • Heb je altijd al een Mini Cooper gewild maar vind je die te duur? De nieuwste modellen van Suzuki Swift lijken er behoorlijk op en zijn een stuk goedkoper.

Private lease Suzuki Swift: een fijne combinatie

Met een private lease Suzuki Swift combineer je het beste van twee werelden. Je hebt niet alleen alle pluspunten van een Suzuki Swift, maar ook die van private lease. Zo betaal je met private lease altijd een vast maandbedrag. Daarbij inbegrepen zijn wegenbelasting, allrisk autoverzekering, onderhoud en pechhulp. Je weet dus precies waar je aan toe bent en staat nooit voor onverwachte kosten. Alleen de brandstof- en parkeerkosten betaal je zelf. En het beste is: met private lease rijd je altijd in een splinternieuwe Suzuki Swift, zonder dat je daarvoor een aanval op je spaargeld hoeft te doen.

Kies de Swift die bij jou past

Ben je eruit en wil je een private lease Suzuki Swift? Dan is het tijd om een uitvoering te kiezen, bijvoorbeeld Comfort of Sport. Maar let niet alleen op de uitvoering en de prijs. De voorwaarden van je private lease-contract zijn minstens net zo belangrijk. Wat is bijvoorbeeld een geschikte kilometerbundel voor jouw rijgedrag en hoeveel betaal je bij als je daar overheen gaat? En kun je het contract tussentijds opzeggen? Let daar goed op voor je een deal kiest, anders kom je misschien alsnog voor hoge kosten te staan.

De beste deals vergelijken

Gelukkig hoef je niet site na site en contract na contract door te spitten om daarachter te komen. Bij Autotips.nl vergelijk je namelijk heel overzichtelijk alle private lease deals. Je vult in de vergelijker bij model gewoon ‘Suzuki Swift’ in en je ziet alle opties. Bovendien kun je de voorwaarden per aanbieder vergelijken, bijvoorbeeld het eigen risico en vervangend vervoer. Zo zie je heel makkelijk wat voor jou de beste keuze is.

Foto – Motorverso.com (CC BY 2.0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *