Geplaatst op Geef een reactie

Drie redenen om voor private lease te kiezen

Je kunt vandaag de dag eigenlijk niet meer zonder auto. Het liefste rijdt iedereen natuurlijk een goede, nieuwe en mooie auto, maar daar hangt vaak ook een flink prijskaartje aan. Hoewel er verschillende manieren zijn van het financieren van een aut, is private lease de afgelopen jaren enorm in opkomst. Dat is niet voor niets, omdat er veel voordelen kleven aan het rijden van een auto via private lease. Wij zetten drie redenen voor je op een rij, waarom het een goed idee is om te rijden via private lease. Er zijn meerdere aanbieders voor het rijden via private lease. Bekijk Autonomer om het overzicht met mogelijkheden in te zien. 

1. Één vaste prijs voor alles

Bij een private lease contract betaal je aan de leasemaatschappij één vast bedrag per maand. Dit bedrag is een totaalbedrag voor zowel de kosten van de auto, de verzekering en het onderhoud. Dit betekent dat je precies weet waar je aan toe bent. Iedere maand weer. Geen onverwacht hoge kosten dus. Deze zekerheid is voor veel mensen een reden om te kiezen voor private lease. Als er onderhoud aan de auto nodig is, komt er dus geen kosten bovenop. Iemand die niet via private lease rijdt moet er dan ook altijd rekening mee houden dat schade aan een auto, of een onderhoudsbeurt, duurder kan uitvallen en dus veel kosten met zich meebrengt. Misschien is dat wel het grootste voordeel van rijden via private lease. 

2. Geen aanslag op je spaarrekening

De aanschaf van een auto is vaak een dure aangelegenheid. Natuurlijk zijn er auto’s te koop in vrijwel iedere prijsklasse, maar die auto van je dromen is vaak duurder dan het bedrag dat je vooraf hebt gespaard. Met private lease heb je dit probleem niet. Met private lease kun je namelijk een auto kiezen die helemaal aan jouw wensen voldoet, zonder dat je de aanschafprijs van de auto vooraf helemaal moet betalen. Zonder een aanslag op je spaarrekening rijden in je favoriete auto is voor velen een droom. Een droom die uit kan komen met private lease.

3. Contract op maat

Bij het rijden van een auto via private lease ga je een contract aan met de leasemaatschappij. In dit contract staan alle afspraken benoemd die je met de leasemaatschappij maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de extra opties op de auto, het aantal kilometers dat je per maand mag rijden en de duur van het contract. Vaak zijn al deze punten bespreekbaar en kun je het contract dus helemaal afstemmen naar jouw eisen en wensen. Zo weet je zeker dat je niet onnodig veel betaalt voor zaken waar je niet op zit te wachten. 

Ben jij dus op zoek naar een geschikte manier om jouw droomauto te rijden, tegen gunstige voorwaarden en met een contract op maat? Dan is private lease wellicht iets voor jou. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *