Geplaatst op Geef een reactie

Fiat 500 private lease: de ideale gezinsauto

Fiat 500 private lease

Op 15 mei is het de Internationale Dag van het Gezin. Maar wat is nu eigenlijk de ideale gezinsauto? Een Fiat 500 private lease is een goede optie. Wat de voordelen zijn, lees je hieronder.

Grote betrouwbaarheid

De Fiat 500 is een van de meest betrouwbare auto’s in zijn klasse. Met zo’n auto sta je zelden langs de weg met pech. Gebeurt dat toch een keer? Dan zit je goed met een Fiat 500 private lease. Bij het vaste maandbedrag van private lease zit namelijk altijd pechhulp inbegrepen. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken.

Rijdt prettig en comfortabel

Daarnaast rijdt een Fiat 500 heel prettig. Dat is onder andere te danken aan de lichte manier van sturen. Daardoor rijdt deze auto soepel over kronkelige wegen in een woonwijk of door een druk centrum. Ook zit je comfortabel, want er is genoeg hoofd- en beenruimte. Daar komt nog bij dat de verwarming en airco snel werken. Als je wegrijdt, is de auto bijna meteen verwarmd of gekoeld. Een heerlijke auto dus.

Betaalbaar en zuinig

Een ander voordeel van een Fiat 500 private lease is de betaalbare prijs. Daardoor valt je maandbedrag lager uit. Met private lease betaal je de brandstofkosten zelf. Dat maakt het nog fijner dat de meeste modellen van de Fiat 500 zuinig in verbruik zijn. Zo bespaar je niet alleen op het maandbedrag, maar ook op de brandstof. Als gezin heb je tenslotte al genoeg kosten.

Meerdere modellen voor verschillende gezinnen

Niet elk gezin is hetzelfde en heeft behoefte aan dezelfde soort auto. Daarom kies je met een Fiat 500 private lease uit verschillende modellen:

  • Fiat 500L: Deze heeft 5 zitplaatsen en is geschikt voor kleinere en wat grotere gezinnen. In de kofferbak van 455 liter kun je heel wat boodschappen en andere bagage kwijt. Is het beste voor korte afstanden.
  • Fiat 500L Cross: Dit is een praktische gezinsauto en tegelijk stoere crossover. Ook deze heeft 5 zitplaatsen en veel ruimte. Is geschikt voor korte en lange afstanden.
  • Fiat 500L Wagon: Met 7 zitplaatsen is deze ideaal voor een groot gezin of als je kinderen graag vriendjes meenemen. In de grote kofferbak neem je al je bagage mee.
  • Fiat 500X Urban: Een fijne stadsauto met de prestaties van een SUV. Heeft 5 zitplaatsen. Minder geschikt voor lange afstanden.
  • Fiat 500X Cross: Deze SUV heeft verschillende aandrijvingen en rijdt daarom soepel over elke ondergrond. Ook deze heeft 5 zitplaatsen. Heeft wel een hoger brandstofverbruik.

Fiat 500 private lease vergelijken

Heb je je favoriete model gekozen? Dan is het tijd om naar een private leasecontract te kijken. Wees niet bang: je hoeft niet elke aanbieder van Fiat 500 private lease apart uit te spitten. Als je onze private lease vergelijker gebruikt, zie je overzichtelijk op een rij welke voorwaarden en prijzen bij welke aanbieder gelden. Zo maak je makkelijk een goed doordachte keuze.

Foto: Fiat 500X Flickr.com (CC BY 2.0) – Kārlis Dambrāns

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *