Fiat private lease

Als je op zoek bent naar goedkope Fiat private lease 500, 500X, Panda of een Fiat private lease automaat, dan ben je bij Autotips.nl aan het juiste adres. In onze private lease vergelijker staan altijd meerdere modellen en kan je dus de beste private lease deal vinden.

Gangbare Fiat private lease modellen

  • Fiat 500: Eigenlijk is de Nuovo Fiat 500 nu al een klassieker. Volstrekt onpraktisch, krappe zit achterin, maar oh wat is een Fiat 500 toch mooi. De 500 is er ook als Fiat 500c, de cabrio. Nou ja, de Fiat 500 heeft een groot schuifdak
  • Fiat 500X: De Fiat 500X lijkt op een opgeblazen Fiat 500. Maar toch is de Fiat 500X prima gelukt en biedt in tegenstelling tot de kleine Fiat 500 wél kofferruimte en een makkelijke instap naar de achterbank
  • Fiat Panda: Tijdloos, een Fiat Panda staat bovendien altijd paraat. Waar de Fiat 500 een modepoppetje is, is de Fiat Panda een werkpaard. Praktisch, makkelijke instap achterin via eigen achterdeuren en een grote kofferruimte

Fiat private lease automaat

Als je op zoek bent naar een private lease automaat zit je zeker goed bij Fiat. Alle modellen zijn leverbaar met automaat, vaak is dit zelfs standaard én met behulp van private lease aan te schaffen. Bekijk voor een goedkope Fiat private lease het actuele aanbod in onze vergelijker:

Fiat als merk

Kleine stadsauto’s, daar is Fiat beroemd om. Grote Fiats, zoals de Croma, maken ze eigenlijk ook niet meer. Er is nog een Fiat Tipo, maar ook dat model zie je in Nederland weinig. De Fiat 500 daarentegen kom je op iedere straathoek en bij elk reclamebureau tegen. En door de enorme hoeveelheid aan personificatie-opties, is er geen enkele Fiat 500 hetzelfde. Blauw, wit, roze, grijs, het kan allemaal. De Fiat 500 is de Italiaanse Mini. Beiden zijn niet het meest praktisch, maar hun uitstraling maakt alles goed. Met de Fiat 500, zeker als 500c waan je jezelf instant aan het Garda-meer in jouw Fiat private lease.

Fiat is al een oud merk, het werd opgericht in 1899. Oorspronkelijk komt Fiat uit Turijn, hier zit nog steeds het hoofdkantoor. De fabrieken staan echter ook in andere landen, zoals Roemenië en Turkije. Fiat is sinds een aantal jaren onderdeel van de FCA-groep, hier maken ook Chrysler, Alfa Romeo, Ferrari en Maserati onderdeel van uit.

In de jaren ’80 waren Fiat’s beroerde auto’s. Super mooi om te zien, maar verschrikkelijk afgewerkt. Lang gingen ze bovendien niet mee, vraag maar aan je opa of oma en de horor-verhalen over een beroerde Fiat die ze in het verleden hebben gehad zijn niet meer te stoppen. ‘Na een jaar al overgespoten’, ‘Stond altijd stil’ of  ‘Mooi, maar nooit meer’. Deze tijd is voorbij, ook Fiat’s zijn inmiddels moderne betrouwbare auto’s. Je kunt zonder vrezen een Fiat private lease auto aanschaffen. Je zult echt niet zomaar stil komen te staan.