Ford private lease

Als je op zoek bent naar goedkope Ford private lease Fiesta, Focus, stoere Kuga of Ford private lease automaat, dan ben je bij Autotips.nl aan het juiste adres. In onze private lease vergelijker staan altijd meerdere modellen en kan je dus de beste private lease deal vinden.

Gangbare Ford private lease modellen

  • Ford Fiesta: een oude bekende, maar nog steeds een goede keuze als je op zoek bent naar een leuke kleine auto
  • Ford Focus: onterecht een beetje genegeerd door Nederlanders, de Ford Focus (als hatchback of stationwagen) is gewoon een goede en betaalbare auto
  • Ford Kuga: een prima middelgrote Crossover SUV van Ford

Ford private lease automaat

Als je op zoek bent naar een private lease automaat zit je zeker goed bij Ford. Alle modellen zijn leverbaar met automaat, vaak is dit zelfs standaard én met behulp van private lease aan te schaffen. Bekijk voor een goedkope Ford private lease het actuele aanbod in onze vergelijker:

Ford als merk

De jaren tachtig waren de topjaren voor Ford in Nederland. Op iedere straathoek stond wel een Fiesta, Capri, Taunus, Sierra of Scorpio. Alleen de Fiesta bestaat nog steeds, de andere modellen staan alleen nog op de foto’s van oma. Net als vroeger richt Ford zich op de gewone modellen, goed van kwaliteit, netjes afgewerkt en niet te duur. De modellen van vroeger zijn vervangen door de Ford Fiesta (nieuwe versie uiteraard), Ford Focus (inmiddels ook alweer versie 4) en de Ford Kuga.

Ford is een Amerikaans automerk, gevestigd in Detroit. Desondanks worden de modellen die bij ons te koop zijn meestal niet in de Verenigde Staten gemaakt, veel van onze Fords van Ford Europe en worden ze ook in Europa gemaakt. De grote Fords komen meestal wel uit de Verenigde Staten, zoals de Ford Mustang en Ford Explorer.

Iedereen kent natuurlijk de oude T-Ford, de eerste betaalbare auto. In het zwart. De T-Ford was de iPhone van begin 20e eeuw. Net als Steve Jobs met de iPhone, wilde Henry Ford (de oprichter van Ford) echt iets anders doen. Geen ‘snellere paarden’, want paard en wagen waren nog het gebruikelijke vervoersmiddel, maar een andere manier van betaalbaar vervoer. Dat werd dus de T-Ford. In de huidige Fords zit niets meer dat aan de T-Ford herinnert, behalve misschien het logo. Wel is de filosofie gelijk gebleven, namelijk betaalbare goede auto’s voor iedereen. En Ford is bovendien nog steeds één van de grootste autofabrikanten ter wereld.

 

Waarom zou je een Ford kiezen?

  1. Fords sturen goed
  2. Rijden toch comfortabel
  3. Ze zitten goed in elkaar
  4. Ze zijn betaalbaar
  5. De Fiesta, Focus en Kuga zijn leuke modellen