private lease vergelijken

Hoe werkt private lease?

Je hebt radio en TV vast veel gehoord en gezien over private lease, maar je weet niet precies hoe private lease werkt? Private lease is een handige manier om een nieuwe auto te kopen en lijkt op zakelijk leasen. Alleen sluit jij in dit geval het contract met de leasemaatschappij af en niet de baas. Je betaalt één bedrag per maand en betaalt daarmee voor de auto, onderhoud, belasting, verzekering en afschrijving. Enthousiast geworden? In onderstaande tabel staan alle bij ons bekende private lease prijzen bij verschillende aanbieders. Je weet het model al? Gebruik dan onze vergelijker op prijs per model. Of wil je juist de voorwaarden analyseren? Gebruik dan onze vergelijker voor privateleasevoorwaarden.

Vergelijk private lease

Ben je op zoek naar een nieuwe private lease auto, maar ben je er nog niet uit welk model je zult kiezen of je wilt weten hoe private lease werkt? Goed nieuws! Op Autotips.nl kun je eenvoudig private lease vergelijken. 100% onafhankelijk!

Private lease is het nieuwe autorijden. Ondanks dat private lease al meerdere jaren bestaat, is het pas sinds de laatste jaren erg populair geworden. De belangrijkste reden voor deze populariteit komt voornamelijk door het gemak en de zekerheid die private lease biedt. Je betaalt één bedrag per maand en krijgt hiervoor de nieuwe auto, verzekering, belastingen, onderhoud en pechhulp terug. Als alternatief kun je natuurlijk geld lenen, maar dan heb je niet de zekerheid die private lease biedt. De auto is dan wel van jou en bepaal je zelf wanneer je de auto weer verkoopt. Bij private lease blijft de auto van de leasemaatschappij, bovendien loopt het contract op een gegeven moment af en dien je de auto weer in te leveren. In dat geval kun je natuurlijk weer een nieuwe private lease auto bestellen.

Het vergelijken van private lease werkt als volgt:

 1. Bepaal de hoeveelheid kilometers je verwacht te gaan rijden, dit kan je doormiddel van onze rekentool doen
 2. Bepaal wat jij het aller belangrijkste vindt:
  1. Prijs
  2. Model
  3. Kleur
  4. Automaat
 3. Filter op bovenstaande en kies eventuele extra filters
 4. Bekijk de voorwaarden van de private lease auto die je op het oog hebt
 5. Vraag een offerte aan

Foto – Kārlis Dambrāns (CC BY 2.0): Link