Kia private lease

Als je op zoek bent naar goedkope Kia private lease Niro, Picanto, Ceed of Kia private lease automaat, dan ben je bij Autotips.nl aan het juiste adres. In onze private lease vergelijker staan altijd meerdere modellen en kan je dus de beste deal vinden.

Interessante modellen

  • Kia Picanto: wereldwijd een van de meeste succesvolle Kia’s door de combinatie van een kleine stadsauto maar wel met een stoere uiterlijk
  • Kia Rio: in 2017 door leasemaatschappij Alphabet gekozen voor ‘Leaseauto van het Jaar’ in de Economy klasse.
  • Kia Niro: een zuinige Hybride crossover SUV
  • Kia Sportageprivate lease een populaire middelgrote SUV
  • Kia Stonic: een hogere Kia Ria
  • Kia Ceed: uitgesproken uiterlijk met veel laadruimte

Kia private lease automaat

Als je op zoek bent naar een private lease automaat zit je zeker goed bij Kia. Alle modellen zijn leverbaar met automaat, vaak is dit zelfs standaard én met behulp van private lease aan te schaffen. Bekijk het actuele aanbod in onze vergelijker:

Kia is een al jaren een van de best verkopende Aziatische merken in Nederland, eind 2018 was Kia zelfs een van de vijf bestverkochte automerken in Nederland. Het merk is al meer dan 25 jaar te koop in Nederland. Kia heeft in Europa haar thuisbasis in Frankfurt, Duitsland.  Kia Motors Corporation is in 1944 in Zuid-Korea opgericht met in eerste instantie alleen (motor)fietsen in het assortiment. Tegenwoordig is het al onderdeel binnen Hyundai Motor Group, uitgegroeid tot de op vier na grootste voertuigfabrikant ter wereld. Zie ook Wikipedia.nl voor meer achtergrondinformatie over Kia.

Kia heeft in de afgelopen 25 jaar in Nederland de naam opgebouwd als een merk waar je ‘value for money’, (waarde voor je geld) krijgt. Of te wel een goede degelijke auto die zijn koopprijs waar maakt. Vertrouwen in eigen product hebben ze ook, dit zie je terug in dat ze je standaard 7 jaar garantie bieden als je een Kia koopt.

De meest compacte Kia, de Picanto, is met 10.997 verkochte exemplaren de populairste auto in het A-segment (2018). De Picanto overtuigt door zijn volwassen uitstraling, compact maar tegelijkertijd ruim interieur en de innovatieve uitrusting