Geplaatst op Geef een reactie

Met een BMW X1 private lease de zomer in

BMW X1 private lease

Ben jij een van de vele liefhebbers die ervan droomt om in een BMW rond te rijden? Dan ben je vast teleurgesteld als je de prijs ziet. Maar daar is een oplossing voor: BMW X1 private lease. We vertellen je alles over deze prachtige SUV en waarom je er via private lease wel in kunt rijden.

Kenmerken van de BMW X1

De BMW X1 is een compacte SUV. Deze auto heeft een hoge instap en rijdt erg comfortabel. Dat is onder andere te danken aan de vierwielaandrijving en 4-cilindermotor. Van binnen is de BMW X1 al net zo mooi als van buiten. Door de grote ruimte, lekkere stoelen en mooie afwerking rijd je met plezier naar de andere kant van het land. Je passagiers hoeven niet bang te zijn dat ze achterin opgevouwen zitten. Met verstelbare rugleuningen en verschuifbare zittingen willen ze waarschijnlijk liever de hele dag blijven zitten. Dat maakt het een fijne gezinsauto.

Comfortabel op vakantie

Nu we allemaal wat dichter bij huis blijven deze zomer, is met de auto op vakantie gaan een aantrekkelijke optie. In de BMW X1 kun je heel wat bagage meenemen. De kofferbak heeft namelijk 505 liter inhoud. Heb je meer ruimte nodig of neem je op de terugweg altijd veel meer mee? Dan kun je de achterbank in 3 delen omlaag klappen. In dat geval heb je maar liefst 1550 liter voor al je spullen. De auto heeft een brede laadopening, waardoor je je bagage makkelijk inlaadt.

Mogelijke extra’s

Als je dan toch een BMW X1 neemt, doe het dan meteen goed. Met de vele mogelijke extra’s doe je jezelf pure luxe cadeau. En nee, dan hebben we het niet over airconditioning, maar over cruise control, een regensensor en verwarmde elektrische spiegels. Of ga voor een elektrisch bedienbaar schuifdak, koplampsproeiers of lederen bekleding. Als je wel wat hulp kunt gebruiken bij het parkeren, is parkdistance control aan de voorkant een goede optie. Zo weet je zeker dat je je prachtige auto niet snel beschadigt.

De voordelen van BMW X1 private lease

Net als je begint te kwijlen bij al die mooie details en luxe toevoegingen, sta je weer met beide benen op de grond: de prijs is vele malen te hoog. Gelukkig is daar een oplossing voor: kies voor een BMW X1 private lease. Met private lease rijd je namelijk in een splinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Zonder dat je een enorme lening hoeft af te sluiten of je spaarrekening hoeft leeg te trekken dus. Dit is inbegrepen bij het maandbedrag:

  • De auto
  • Wegenbelasting en andere belastingen
  • Allrisk autoverzekering
  • Onderhoud en reparaties
  • Pechhulp

Vind de beste BMW X1 private lease deal bij Autotips

Er zijn verschillende private lease-aanbieders met elk hun eigen prijzen en voorwaarden. Wil je ze graag overzichtelijk op een rijtje zien, zodat je ze makkelijk kunt vergelijken? Gebruik dan onze private lease vergelijker. Dan zie je in één oogopslag alle overeenkomsten en verschillen. Het is ook belangrijk om de voorwaarden te vergelijken. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je meer kilometers dan je bundel hebt gereden en wat is het eigen risico? Dat zie je snel in onze private lease voorwaarden vergelijker. Zo kun je een goed onderbouwde keuze maken.

Foto – Kārlis Dambrāns BMW X1 2016 via Flickr.com (CC BY 2.0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *