Opel private lease

Als je op zoek bent naar goedkope Opel private lease Karl, Corsa, Astra, Crossland X of Opel private lease automaat, dan ben je bij Autotips.nl aan het juiste adres. In onze private lease vergelijker staan altijd meerdere modellen en kan je dus de beste deal vinden.

Interessante modellen

  • Opel Karl – Een kleine en eenvoudig auto voor iedere dag
  • Opel Adam – Gaat vorm bij jou voor functie? Dan is de Opel Adam zeker een optie, het is de Fiat 500 van Opel
  • Opel Crossland X – Een handige compacte Crossover SUV met hoge instap en lekker veel bagageruimte
  • Opel Grandland X – Een grote en imposante SUV, alles past erin en er is geen weg waar je niet overheen kunt rijden

Opel private lease automaat

Als je op zoek bent naar een private lease automaat zit je zeker goed bij Opel. Alle modellen zijn leverbaar met automaat, vaak is dit zelfs standaard én met behulp van private lease aan te schaffen. Bekijk het actuele aanbod in onze vergelijker:

In lang vervlogen tijden stond er in iedere straat een Opel. Een Ascona, Manta, Kadett of, als je manager was, een Opel Omega. Je oudoom, opa of oma heeft vast ooit een Opel gehad, die van mij in ieder geval wel! Een rode Ascona met een prachtig bontje om het stuur en kralenmatje op de stoelen. Die tijden zijn voorbij. Tegenwoordig is Volkswagen het best verkochte automerk in Nederland, Opel staat slechts op de tweede plaats. Direct gevolgd door Peugeot en Toyota. Lange tijd is Opel verwaarloosd door de toenmalige eigenaar, General Motors. De modellen spraken niet tot de verbeelding, waren niet mooi en waren zeker niet premium. Tegenwoordig maakt Opel reclame met Duitse premium kwaliteit voor een zachte prijs en recent heeft PSA (bekend van Peugeot en Citroën) Opel overgenomen. Peugeot en Opel werkten al langere tijd samen, zoals met de Opel Grandland X en Peugeot 3008. Er is voor Opel daarom weer een nieuwe periode aangebroken, wij hopen daarom dat de tijden van de groene Manta en Calibra weer terugkomen. Goede, degelijke auto’s voor een normale prijs, dat is hoe Opels horen te zijn.

Als je een Opel koopt, dan koop je vooral een gewoon goede auto. Dat is ook de bedoeling, je betaalt niets te veel en krijgt hiervoor een mooi uitziende auto terug die het (vrijwel) altijd doet. Opels zijn ook prima aan te schaffen via private lease, dit geeft jouw de luxe van een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Zonder verrassingen, je betaalt alleen zelf nog de benzine of elektriciteit.

Met elektrische en hybride auto’s was Opel altijd een voorloper. De eerste Opel Ampera was, mede door de lage belastingen, niet aan te slepen in ons land (waar zijn al die auto’s gebleven?) en de opvolger, de Opel Ampera-e is volledig elektrisch en nog betaalbaar ook.

By Alexander MiglOwn work, CC BY-SA 4.0, Link