Peugeot private lease

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Als je op zoek bent naar goedkope Peugeot private lease 108, 208, 5008 SUV of Peugeot private lease automaat, dan ben je bij Autotips.nl aan het juiste adres. In onze private lease vergelijker staan altijd meerdere modellen en kan je dus de beste Peugeot private lease deal vinden.

Gangbare Peugeot private lease modellen

  • Peugeot 108: De populaire kleine stadsauto
  • Peugeot 208: Ga je voor een degelijke Duitse auto of kies je de spannende Peugeot 208?
  • Peugeot 2008: Een kleine, maar handige SUV
  • Peugeot 308: Een stoere dagelijkse auto. Ook als Peugeot 308 SW, de stationwagen
  • Peugeot 3008 / 5008 SUV: Met de Peugeot 3008 en iets grotere 5008 ben je instant avontuurlijk, je hoeft alleen nog een goede route te kiezen

Peugeot private lease automaat

Als je op zoek bent naar een private lease automaat zit je zeker goed bij Peugeot. Alle modellen zijn leverbaar met automaat, vaak is dit zelfs standaard én met behulp van private lease aan te schaffen. Bekijk voor een goedkope private lease het actuele aanbod in onze vergelijker:[/vc_column_text][vc_basic_grid post_type=”product” max_items=”10″ element_width=”3″ item=”7989″ grid_id=”vc_gid:1558072312548-7bc5c14b-4f7f-9″ taxonomies=”489″][vc_column_text]

Peugeot als merk

Nederlanders rijden tegenwoordig het liefste een dure Duitse auto, zoals Audi, BMW of Mercedes, maar waarom eigenlijk?  De recente modellen van Peugeot zijn weer typisch Frans, mooi gestyled en met uitstraling. Kleine auto’s maken, was altijd al een specialiteit van Peugeot, maar met de moderne 3008 en 5008, heeft Peugeot ook 2 fraaie SUV’s te bieden. Groot, ruim en met hoge instap, ideaal voor families en/of MTB-ers.

Het hoofdkantoor van Peugeot staat in Parijs. Als je door Frankrijk rijdt, is de kans dat je langs een Peugeot-fabriek rijdt groot. Hoewel Peugeot wereldwijd auto’s produceert, komen de meeste modellen nog steeds uit Frankrijk. Zoals op weg naar Parijs in Aulnay-sous-Bois.

Rond 2012 had Peugeot het lastig, de modellen waren verouderd, niet aansprekend en door de crisis in Europa werden er steeds minder verkocht.  Gelukkig zijn de modellen vernieuwd, is er een reorganisatie uitgevoerd en is Peugeot weer een trots Frans merk. Het gaat zelfs zodanig goed dat in 2017 Opel is overgenomen van General Motors. Peugeot, of eigenlijk het moederbedrijf PSA, en Opel werken al intensief samen, maar zijn sinds de overname ook onderdeel van de PSA-group.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]