Geplaatst op Geef een reactie

Met een private lease aanbieding met automaat overleef jij zwarte zaterdag

private lease aanbieding automaat

Je kijkt er al weken naar uit: een heerlijke zonvakantie in Zuid-Frankrijk of Spanje. Maar voordat het zover is, moet je eerst nog zwarte zaterdag door zien te komen. En dat valt niet mee in de hitte en met drukke kinderen op de achterbank. Hoe je zwarte zaterdag het beste overleeft? Met een private lease aanbieding automaat.

Dit is het verschil tussen een automaat en handgeschakeld

Waarschijnlijk ben je zo gewend aan een handgeschakelde auto dat een automaat niet eens in je opkwam. Maar tussen een automaat en een handgeschakelde auto zitten een paar belangrijke verschillen. Het grootste onderscheid zit ‘m in de versnellingen. Waar je die met een schakelbak met de hand bedient, gebeurt dit bij een automaat volledig automatisch. Een automaat heeft om die reden geen koppelingspedaal. Dat levert veel voordelen op.

De voordelen van een private lease aanbieding automaat

Vooral als je voor een private lease aanbieding automaat kiest, zijn er bijna te veel voordelen om op te noemen. Dit zijn er een aantal:

  1. Je kunt veel meer ontspannen tijdens het rijden. Je gebruikt namelijk maar één voet en houdt de hele tijd twee handen aan het stuur.
    Een automaat is veiliger. Doordat je minder handelingen doet tijdens het rijden, kun je je aandacht volledig op het verkeer richten.
    Filerijden is een stuk prettiger. Je hoeft namelijk alleen maar gas te geven of te remmen. Je bent dus niet steeds met je schakelbak bezig. Ook kan een automaat niet afslaan.
  2. Je bent niet meteen een grote hap van je spaargeld kwijt. Kun je dat mooi investeren in een paar luxe overnachtingen tijdens je vakantie. Met private lease betaal je namelijk een vast bedrag per maand. Ten opzichte van een nieuwe automaat kopen is dit voordeliger, vooral als je een goede private lease aanbieding automaat weet te vinden.
  3. Het vaste maandbedrag is inclusief allrisk autoverzekering, wegenbelasting, onderhoud en pechhulp. Toch fijn: geen onverwachte kosten en als je auto midden in Frankrijk ‘doe het zelf maar!’ roept, word je gewoon geholpen.

Ontspannen op pad met een private lease automaat

Rijden in een automaat op zwarte zaterdag levert je dus heel wat op. De hele tijd bezig zijn met je schakelbak in de file? Niet voor jou, want dat gaat automatisch. Al doodop zijn als je aankomt, terwijl de vakantie dan nog moet beginnen? Vergeet het maar, want jij hebt lekker ontspannen gereden. Zo kom je uitgerust aan op je zonnige bestemming. En je drukke kinderen op de achterbank? Die entertain je een stuk makkelijker, doordat je minder handelingen in de auto hoeft te doen. Dat wordt een fijne reis!

Zo vind je de beste private lease aanbieding automaat

Je bent eruit: je wilt een automaat. Maar hoe vind je nu de beste private lease aanbieding automaat? Dat gaat heel makkelijk met de private lease vergelijker van Autotips.nl. Vul bij versnelling ‘automaat’ in en je kunt op een overzichtelijke manier de beste aanbiedingen met elkaar vergelijken. Zo weet je zeker dat je voor een goede deal kiest.

Foto: Pixabay.com: link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *