Geplaatst op Geef een reactie

Met deze tips scoor jij de beste private lease actie

private lease actie

De donkere dagen komen steeds dichterbij, vooral als op 27 oktober de wintertijd ingaat. Ben je het zat om in het donker en de kou op de trein te wachten? Kijk dan eens naar een private lease actie. Met deze tips van Autotips.nl scoor jij de beste deal.

Staar je niet blind op een specifiek model

Richt je tijdens je zoektocht niet op één specifiek model. Je kunt beter naar het formaat van jouw voorkeur kijken. Het is namelijk goed mogelijk dat er een private lease actie is bij een ander merk dan je in eerste instantie zocht, dat wel het model van jouw keuze heeft.

Wees flexibel als het om kleur en opties gaat

Hetzelfde geldt voor de kleur en opties. Dikke kans dat die mintgroene automaat een stuk duurder is dan de witte handgeschakelde auto. Wees daar dus flexibel in als je geld wilt besparen. Alle kleuren van hetzelfde model rijden immers hetzelfde.

Ga voor een kleine auto

Als je voor goedkoop gaat, kies dan een kleine auto. Die hebben namelijk het laagste maandbedrag. Heb je toch een keer veel ruimte nodig? Dan kun je altijd een skibox aanschaffen of een grotere auto huren. Dan ben je uiteindelijk minder kwijt dan met een grote private leaseauto.

Kies een ouder model met een private lease actie

Oudere modellen kosten minder,. Kijk daarom niet alleen naar de allernieuwste auto’s. Modellen waar binnenkort een nieuwe versie van uitkomt, hebben vaak een goede private lease actie. Dat terwijl ze in de meeste gevallen niet enorm verschillen van hun opvolger.

Neem een reclamesticker

Een andere optie om te besparen op je maandbedrag is door een reclamesticker op je auto te laten zetten. Dan maak je reclame voor de leasemaatschappij. In ruil daarvoor krijg je korting op het maandbedrag.

Let goed op het brandstofverbruik

Met private lease betaal je een vast maandbedrag, waar de verzekering, belastingen, reparaties en pechhulp bij zijn inbegrepen. Je hoeft alleen parkeergeld, boetes en brandstof nog zelf te betalen. Kijk daarom goed naar het brandstofverbruik van de auto. Als deze veel verbruikt, ben je er maandelijks alsnog veel geld aan kwijt. Je kunt dus beter voor een wat zuiniger model gaan.

De goedkoopste is niet altijd de beste

Het belangrijkste om in je hoofd te houden bij een private lease actie: ga niet automatisch voor de allergoedkoopste optie. Die heeft namelijk in veel gevallen allerlei adders onder het gras. Het zijn meestal ‘kale’ auto’s, bijvoorbeeld zonder airco en centrale deurvergrendeling. Als je een of meerdere jaren in een auto rijdt, is het fijn om wel een beetje comfort te hebben. Dan kun je beter iets meer betalen dan steeds denken ‘had ik toch maar…’.

Vergelijk de voorwaarden voor de beste private lease actie

De beste manier om erachter te komen wat voor jou de beste private lease actie is, is door de verschillende modellen, prijzen en voorwaarden te vergelijken. Let vooral goed op die laatste. Bij lagere maandbedragen komt het bijvoorbeeld voor dat de kilometers boven je bundel heel duur zijn, je een heel hoog eigen risico hebt of eerder opzeggen vrijwel onmogelijk is. Weeg goed af wat voor jou de beste keuze is. Een handig hulpmiddel daarvoor is onze private lease vergelijker.

Foto – Pixabay.com: link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *