private lease met inruil

Perfect mobiel dankzij private lease met inruil

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Enig idee hoeveel mensen er op dit moment in een private lease auto rijden? Het zijn er 150.000. En het worden er steeds meer. In twee jaar tijd zijn er maar liefst 94.000 private lease contracten bij gekomen. Het einde van de groei is nog niet in zicht. Steeds meer mensen zien de voordelen van private lease: je weet precies waar je aan toe bent, qua kosten en onderhoud. En heb je nog een oude auto die je graag wilt inruilen? Ook dat kan. Ga dan voor een private lease met inruil. Zo weet je zeker dat je niet een tijdje zonder auto zit of juist met twee auto’s tegelijk.

De valse romantiek van een goedkope occasion in vergelijking met private lease

Eerlijk is eerlijk; verhalen over vakanties met rammelende auto’s die het begeven op smalle bergweggetjes blijven leuk. Maar als het jezelf overkomt ben je meestal een stuk minder enthousiast. Als je onderweg bent wil je zeker weten dat je veilig rondrijdt en op je bestemming aankomt. Nietwaar? En dat is nou precies de reden waarom de meeste mensen kiezen voor private lease met inruil. Ruil je oude auto in voor een nieuwe en je staat gegarandeerd nooit meer onverwacht stil langs de snelweg. En als dat dan onverwacht een keer gebeurt, pechhulp en vervangend vervoer zijn altijd inclusief.

Nooit meer gedoe met onderhoud

Ben jij zo’n type die de APK verwart met een onderhoudsbeurt? Iemand die niet teveel geld wil uitgeven aan een auto en voor wie de Wegenwacht een paar keer per jaar moet uitrukken omdat dat koopje toch duurkoop blijkt? Dan is private lease een prima alternatief. In eerste instantie lijkt het een stuk kostbaarder, maar als je opschrijft wat je jaarlijks kwijt bent aan onderhoud dan blijkt private lease helemaal niet zo kostbaar. Bovendien wordt je auto eindelijk eens goed onderhouden. Niet alleen handig maar ook wel zo veilig.

Zo werkt een private lease met inruil

Benieuwd naar hoe een private lease met inruil dan precies werkt? Private lease met inruil werkt eigenlijk heel simpel: je laat je oude auto taxeren. Het is het verstandigst als je deze even langsbrengt bij je autodealer waar je jouw toekomstige auto least. Vervolgens wordt het bedrag op je rekening gestort of wordt het bedrag verrekend met je maandelijkse leasekosten. Je hebt twee opties:

  1. Je kiest via onze vergelijker een auto die bij je past en verkoopt jouw huidige auto aan de leasemaatschappij (de meeste maatschappijen bieden deze mogelijkheid
  2. Je gebruikt onze verkoopdiensten en verkoopt jouw auto aan de beste bieder. Ook dit is erg makkelijk.

Handige tip: het kost je meer tijd en gezeur, maar zelf je auto verkopen (bijvoorbeeld via Marktplaats.nl) levert het meeste op

Ruil je oude occasion in voor een een representatieve auto met private lease

Een private lease met inruil constructie sluit je vaak niet alleen af omdat je wil dat alles onder de motorkap in orde is. Het is voor veel mensen ook een mogelijkheid om in een mooiere auto te rijden dan waar ze nu in rijden. Met private lease met inruil kun je jouw auto inruilen voor een auto die je echt mooi vindt. Ook al is deze misschien een beetje boven jouw budget. En wil je toch besparen? Kijk dan naar private leasecontracten waarbij je reclame maakt voor het bedrijf waar je een leasecontract afsluit. Je rijdt dan in een bestickerde auto.

Private lease populair bij gezinnen

Maar liefst 4 op de 10 van de private lease auto’s wordt gebruikt door gezinnen. Een deel van die auto’s wordt ook nog eens gedeeld op platformen als SNappcar of Mywheels. Zo verdienen slimme gezinnen een deel van hun maandelijkse kosten terug. Reken daar bovenop nog het bedrag dat je kunt krijgen voor je oude auto en je zult zien dat private lease een zeer aantrekkelijke optie is.

Benieuwd naar wat private lease rijden jou per maand kost? Gebruik dan onze slimme rekenhulp

[/vc_column_text][templatera id=”12405″][vc_column_text]Foto – Pixabay: link[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]