Private lease vergelijker

Zoek je een vergelijker voor private lease en maakt het model minder uit? In onderstaande tabel staan alle bij ons bekende private lease prijzen bij verschillende aanbieders. Je weet het model al? Gebruik dan onze vergelijker op prijs per model. Of wil je juist de voorwaarden analyseren? Gebruik dan onze vergelijker voor privateleasevoorwaarden.

Pas de onderstaande filters aan om meer prijzen te zien (prijs per maand, inclusief BTW, exclusief brandstof / elektriciteit, afname extra kilometers (Extra KM) in Euro cent, bundel (maandelijkse kilometerbundel wordt aangepast) of contract (kosten voor extra kilometers wordt niet online gepubliceerd)).

Klik op de + voor meer informatie.

private lease vergelijken

Gebruik onze private lease vergelijker en vind de beste deal

Ben je op zoek naar een nieuwe private lease auto, maar ben je er nog niet uit welk model je zult kiezen? Goed nieuws! Op Autotips.nl vind je een eenvoudige private lease vergelijker. 100% onafhankelijk!

Private lease is het nieuwe autorijden. Ondanks dat private lease al meerdere jaren bestaat, is het pas sinds de laatste jaren erg populair geworden. De belangrijkste reden voor deze populariteit komt voornamelijk door het gemak en de zekerheid die private lease biedt. Je betaalt één bedrag per maand en krijgt hiervoor de nieuwe auto, verzekering, belastingen, onderhoud en pechhulp terug. Als alternatief kun je natuurlijk geld lenen, maar dan heb je niet de zekerheid die private lease biedt. De auto is dan wel van jou en bepaal je zelf wanneer je de auto weer verkoopt. Bij private lease blijft de auto van de leasemaatschappij, bovendien loopt het contract op een gegeven moment af en dien je de auto weer in te leveren. In dat geval kun je natuurlijk weer een nieuwe private lease auto bestellen.

Onze private lease vergelijker werkt als volgt:

 1. Bepaal de hoeveelheid kilometers je verwacht te gaan rijden, dit kan je doormiddel van onze rekentool doen
 2. Bepaal wat jij het aller belangrijkste vindt:
  1. Prijs
  2. Model
  3. Kleur
  4. Automaat
 3. Filter op bovenstaande en kies eventuele extra filters
 4. Bekijk de voorwaarden van de private lease auto die je op het oog hebt
 5. Vraag een offerte aan

Foto – Pixabay.com: link