Ikrij.nl private lease

IKRIJ.NL is een toonaangevende private lease maatschappij met oog voor persoonlijk contact en concurrerende maandprijzen. IKRIJ.nl bezorgt je zorgeloze mobiliteit voor een scherpe prijs per maand! IKRIJ.NL is het private lease merk van Wittebrug Lease en beschikt over uitstekende faciliteiten voor levering van de auto, voor onderhoud en vakkundig schadeherstel. Het doel van IKRIJ.nl is ‘goedkoop en geen gedoe’.

Op deze pagina vind je:

 1. Het volledige aanbod private lease van Ikrij.nl
 2. Overzicht van de voorwaarden van Ikrij.nl private lease

Bekijk het volledig aanbod van Ikrij.nl

Samenvatting van de voorwaarden van Ikrij.nl private lease

Voordelen:

 • Persoonlijk contact
 • Snelle reactie
 • Scherpe prijs
 • Geen borg
 • 4 verschillende looptijden en 7 verschillende kilometrages mogelijk
 • Altijd nieuwe auto’s

Nadelen:

 • Tanken betaal je zelf nog
 • Let op het aantal kilometers, gebruik hiervoor onze rekenhulp
 • De auto is van IKRIJ.nl
 • Autolease wordt gecontroleerd én geregistreerd bij BKR

Analyse van de voorwaarden van IKRIJ.nl

IKRIJ.NL is je altijd graag van dienst. Wij vernemen graag je wensen en geven vakkundig advies. Al onze medewerkers zijn ter zake kundig en accuraat.

Wij beschikken over uitstekende faciliteiten voor levering van de auto, voor onderhoud, reparatie & banden en voor vakkundig schadeherstel. Bij alle bedrijven staan enthousiaste professionals voor je klaar die je snel op weg helpen. Wij zijn trots om onder andere Wittebrug autoschadeKasco autoschadeDeurloo autoschadeValstar schadeDeukloos en ikrijschadevrij tot onze partners te mogen rekenen!

Het team van IKRIJ.NL is pas tevreden als jij dat bent.

Een vast en transparant maandtarief

Je rijdt een nieuwe auto tegen een vast maandtarief, inclusief motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud en banden, verzekering, pech hulp in binnen- en buitenland en vervangend vervoer in Nederland na 72 uur.

Korting op je maandbedrag?

Je ontvangt een korting op je maandbedrag gedurende de gehele looptijd van je contract wanneer IKRIJ.nl je auto mag voorzien van onze IKRIJ.NL stickers. Honderden euro’s besparen dus, makkelijk verdiend!

]Check ook ons blog met overwegingen voor het afsluiten van private lease, gebruik onze checklist voor analyse van de voorwaarden van IKRIJ.nl of onze rekenhulp voor berekening van het aantal kilometers per jaar.

Ben je op zoek naar een privé leaseauto? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. Kijk ook bij onze onze andere private lease aanbieders of de vergelijkers met autoleningen of autoverzekeringen en krijg de beste deal.

Foto: Flickr.com – Kārlis Dambrāns (CC BY 2.0) Volkswagen Up!