Aantal kilometers per jaar rekenhulp private lease

Rekenhulp: aantal kilometers per jaar

Maak, voordat je een privateleaseauto besteld, een schatting van het aantal kilometers dat je rijdt per jaar met onderstaande rekenhulp. Vergelijk voor extra zekerheid de berekende waarde ook met de kilometers die je in de afgelopen jaren hebt gereden, bijvoorbeeld door kilometerstanden op APK-formulieren te vergelijken. De gemiddelde autobezitter rijdt tussen de 10.000 en 20.000 kilometer per jaar.

Wij raden je aan om een kilometerbundel te kiezen die iets te laag is, want je kunt beter iets bij betalen dan gedurende het hele contract voor kilometers betalen die je niet rijdt. Ook als er een vergoeding geldt voor overgebleven kilometers, is deze meestal lager dan wat je er oorspronkelijk in een bundel voor hebt betaald.

Op zoek naar een privateleaseauto? Wij hebben voor meer dan 80 nieuwe modellen privateleaseprijzen voor je verzameld bij vele aanbieders in onze eenvoudige en revolutionaire privateleasevergelijker.

Let er goed op dat dit rekenmodel je helpt om het aantal kilometers dat je per jaar rijdt in te schatten. Gedurende een jaar kan er veel gebeuren, waardoor je meer rijdt dan gepland. Bij de meeste privateleaseaanbieders kun je tussentijds het aantal kilometers wijzigen, bovendien geven sommigen een vergoeding indien je minder rijdt dan gepland. Lees daarom ook de voorwaarden door voordat je een privateleasecontract afsluit en gebruik hiervoor onze checklist.Foto – Pixabay.com CCO: link