Volkswagen private lease

Als je op zoek bent naar een private lease Volkswagen Polo, Golf, Up! of een goedkope Volkswagen private lease automaat, dan ben je bij Autotips.nl aan het juiste adres. In onze private lease vergelijker staan altijd meerdere modellen.

Interessante modellen

Volkswagen private lease automaat

Als je op zoek bent naar een goedkope Volkswagen private lease automaat zit je zeker goed bij Volkswagen. Veel van de modellen, bijvoorbeeld de Up!, de Polo, de Golf, de T-Roc en de Tougan worden regelmatig met automaat aangeboden. Bekijk het actuele aanbod voor een goedkope Volkswagen private lease in onze vergelijker:

Volkswagen als merk

Volkswagen is één van de meeste bekende automerken ter wereld. Tegenwoordig vallen er meerdere merken onder Volkswagen groep (VAG), bijvoorbeeld: Audi, Bentley, Porsche, Seat, en ŠKODA.  Per dag bouwt het Volkswagen-concern (met alle merken) meer dan 34.500 auto’s in de bijna 100 autofabrieken over de hele werelden. De hele Volkswagen groep heeft meer dan 500.000 mensen in dienst.

Het leuke van Volkswagen is dat ze voor iedereen een passend model hebben, van klein tot groot of van eenvoudig tot luxe. Als bekend Duits merk heeft Volkswagen haar hoofdkantoor in de stad Wolfsburg.

Het merk Volkwagen bestaat al sinds 1937. Door de oorlog lag de productie een tijdje stil en pas rond 1947/1948 zijn in Nederland de eerste Volkswagen-eigenaren te vinden: importeur Ben Pon bestelde voor het eerst 56 Kevers. In 1973 volgde binnen het modellenaanbod de Volkswagen Passat, een auto die veel groter was dan de Kever. Vernieuwend voor de Passat was dat de motor voorin zat. Door de grootte en scherpe prijs werd de Passat snel populair. Vanaf de jaren zeventig gaat het snel en al in 1974 rolt de eerste Volkswagen Golf (onder andere de eerste kleine auto met een dieselmotor) van de band. In 1975 volgt de eerste Polo. Door de oliecrisis is er steeds meer vraag is naar compactere auto’s. Hierna zullen nog vele nieuwe generaties, Passats, Golfjes en Polo’s volgen. Zie ook Wikipedia voor meer achtergrondinformatie over Volkswagen.