Waardebepaling auto? Vergelijk aanbieders

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Je hebt een andere auto gevonden en je wilt jouw huidige auto makkelijk verkopen voor een goede prijs en zoekt een betrouwbare waardebepaling? Misschien is één van onderstaande verkoopdiensten iets voor je. Dit zijn handelaren die jouw auto graag willen kopen en deze vervolgens doorverkopen aan garages. Dit betekent dat je een inkoopprijs krijgt, de verkoper wil er namelijk ook nog wat aan verdienen. Iedere verkoopdienst heeft een eigen specialiteit, bepaal daarom wat bij je past en vraag zo veel mogelijk offertes op. Zo weet jij wat jouw auto waard is. Een aantal halen de auto bij je thuis op, bij anderen koopt een garage in de buurt jouw auto. Wij hebben meerdere verkoopdiensten voor je verzamelt, zo kun jij autoverkoopdiensten vergelijken en makkelijk offertes kunt opvragen.

De tweede optie is om je auto zelf te verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats (betaald) of Autoscout24 (gratis). Dit duurt meestal langer, het kost meer moeite en vereist onderhandelingsvaardigheden. Indien je een model hebt dat veel voorkomt, is het bovendien een kunst om op te vallen tussen alle andere aanbieders. Wel is de opbrengst waarschijnlijk hoger.

Als derde alternatief kun je jouw auto inruilen bij de garage waar je een andere auto hebt gekocht. Dit is waarschijnlijk de makkelijkste manier. Bedenk wel dat je zonder inruil meestal meer korting op de aanschaf van je volgende auto krijgt, waardoor je in totaal beter uit bent. Dit vereist echter dat je jouw huidige auto via één van de bovenstaande opties apart moet verkopen.

Welke optie optie het meeste oplevert of welke het makkelijkst is, verschilt per situatie. Probeer ze allemaal, gebruik de diensten om voor een waardebepaling van jouw auto en kies de optie die het meeste oplevert.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner css=”.vc_custom_1528019905468{margin-top: -30px !important;}”][vc_column_text]

Klik op onderstaande diensten voor meer informatie

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_basic_grid post_type=”product” max_items=”10″ element_width=”3″ orderby=”title” order=”ASC” item=”7989″ initial_loading_animation=”none” grid_id=”vc_gid:1562773283161-a368c681-2e4d-9″ taxonomies=”1251″][vc_column_text]

Eenvoudige waardebepaling van jouw auto

De ANWB publiceert een koerslijst, waarin de dagwaarde van bijna alle auto’s staat vermeld. Deze lijst vormt een goed startpunt voor de waardebepaling van jouw auto. De ervaring leert echter dat deze koerslijst slechts een indicatie geeft, deze prijs ontvang je nooit voor jouw auto. Tenzij een dealer een speciale actie hanteert, waarbij ze voor de inruil van jouw auto de ANWB koerslijst hanteren. Eventueel met een extra bonus. Nadeel hiervan is dat je bij die dealer een andere auto dient te kopen om de prijs van de koerslijst te bepalen.

Wij hebben meerdere verkoopdiensten voor je verzameld die je echte Euro’s geven voor de inruil van jouw auto. Geen indicatie dus, maar harde cash. De ANWB koerslijst is immers een goede indicatie, maar die prijs is slechts een indicatie. Onze ervaring is dat je die prijs meestal niet krijgt voor jouw auto.

Een andere tip is om de prijzen van vergelijkbare auto’s op handelaarssites zoals Autoscout24.nl en Gaspedaal.nl te vergelijken. Ook dit geeft een goede waardebepaling van het bedrag dat je voor je auto kunt krijgen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”7074″][/vc_column][/vc_row]