Geplaatst op Geef een reactie

Wat is de goedkoopste lease auto voor onder de kerstboom?

Goedkoopste lease auto

Buiten zie je steeds meer kerstverlichting, de winkels liggen vol met kerstspullen en de kerstboom komt van zolder: de kerstgekte is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook dat je nadenkt over kerstcadeaus. Mag jij dit jaar een groot cadeau uitkiezen? Ga dan voor de goedkoopste lease auto!

Waarom private lease een goede keuze is

Het is een heerlijk vooruitzicht: het nieuwe jaar inrijden in een net zo nieuwe auto. Maar nieuwe auto’s zijn vaak duur. Niet iedereen heeft daar genoeg spaargeld voor. Daar komt private lease om de hoek kijken. Als je kiest voor de goedkoopste lease auto, betaal je per maand een vast bedrag. Je draait zelf alleen op voor de brandstof- en parkeerkosten. Dure uitgaven voor de garage, verzekeringen, wegenbelasting en pechhulp zijn verleden tijd. Deze zijn namelijk inbegrepen bij het maandbedrag.

Vertrouw jouw auto

Het liefst wil je natuurlijk zo min mogelijk kosten voor jouw auto en dus de goedkoopste lease auto. Maar prijs is niet alles. Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in je auto en dat je je comfortabel voelt. Zo hebben sommige goedkopere auto’s niet alle eigenschappen die jij misschien als voorwaarde stelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan airco, ingebouwde navigatie of parkeersensoren. Ook geven we je graag mee dat je goed let op de voorwaarden. Kijk bijvoorbeeld naar het maximum aantal kilometers die je per maand mag rijden, het eigen risico, de looptijd en de kosten die buiten je bundel vallen.

Hoe vind je de goedkoopste lease auto?

Als je op zoek bent naar een nieuwe auto en je een beetje een autofanaat bent, heb je waarschijnlijk al een specifiek merk in je hoofd. Het model is daarentegen vaak belangrijker dan het merk. Zie je een mooi model van een bepaald merk, maar is deze niet te betalen? Kijk dan naar dezelfde soort modellen bij andere automerken, die iets goedkoper zijn. Een andere tip om de goedkoopste lease auto te vinden, is om je niet vast te pinnen op de kleur. Want die bepaalt natuurlijk niet hoe de auto rijdt. En wil je graag het nieuwste van het nieuwste? Dat is niet verstandig als je een goedkope auto zoekt. Kijk naar modellen die iets minder nieuw zijn. Deze zijn vaak vele malen goedkoper, terwijl ze nog steeds goed rijden. Tot slot zul je zien dat een kleiner model vaak een betere prijs heeft dan een hele grote bak. Handig ook als jouw auto onder de kerstboom moet passen. 

De goedkoopste lease auto vind je op Autotips.nl

Ben je op zoek naar de goedkoopste lease auto, maar weet je niet goed waar je moet zoeken en hoe je deze kunt vinden? Autotips.nl helpt! Dankzij onze private lease vergelijker kun je gemakkelijk een auto vinden die bij jou past. Vergelijk modellen, prijzen en voorwaarden en kom zo tot de beste keuze. Dat wordt een Kerst om nooit te vergeten!

Foto – Pexels.com (link)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *