Geplaatst op Geef een reactie

Welke lease auto privé vraag jij aan de Kerstman?

lease auto privé

25 en 26 december zijn in zicht. Dat betekent dat het tijd is om een verlanglijstje voor de Kerstman te maken. En wat is nu een mooier cadeau dan een nieuwe auto? Dit is natuurlijk wel een heel groot cadeau om aan de Kerstman te vragen, dus misschien is een lease auto privé een betere optie voor jou.

Kies voor private lease!

Een auto kopen is niet niks. En een auto vragen aan de Kerstman al helemaal niet. Wil je niet al je spaargeld gebruiken, maar wel graag in een nieuwe auto rijden? Dan is een lease auto privé een goede keus voor jou. Als je kiest voor private lease, betaal je per maand een vast bedrag. Daar zitten garagekosten en kosten voor de verzekering bij inbegrepen. Je hoeft zelf alleen nog maar brandstofkosten en eventuele parkeerkosten te betalen.

Welke lease auto privé kies je?

Er zijn veel factoren waar je rekening mee kunt houden bij het leasen van een auto. Allereerst de auto zelf. Heb je al eerder een auto gehad? Bedenk dan goed wat je prettig en minder prettig vond aan die auto. Is dit je eerste auto of wil je iets totaal anders dan je eerder had? Kijk dan op Autotips.nl en lees meer over verschillende merken en modellen.

Houd hier rekening mee

Niet alleen het merk, het model en de kleur van een lease auto privé zijn belangrijk. Er zijn nog meer aspecten van een auto om mee te nemen bij jouw keuze. Zo is het allereerst belangrijk dat je kijkt naar de voorwaarden voor het leasen van de auto. In de voorwaarden staat bijvoorbeeld het eigen risico, de opzegtermijn en het aantal kilometers binnen de bundel beschreven. Een ander belangrijk aspect is natuurlijk de prijs. Bedenk je bij het bepalen van jouw budget dat goedkoop soms duurkoop is. Misschien verbruikt een goedkope auto wel veel meer brandstof of beschikt de auto niet over bepaalde eigenschappen, terwijl je dat wel graag wilt. Denk bijvoorbeeld aan een airco en elektrische raambediening. Houd hier rekening mee als je een auto kiest.

Vergelijken, vergelijken en nog meer vergelijken

Om een lease auto privé te vinden die bij jou past, kun je het beste verschillende modellen vergelijken. Dit doe je gemakkelijk via de private lease vergelijker van Autotips.nl. Bedenk goed wat voor jou belangrijk is, selecteer daarop en vergelijken maar! Dan weet de Kerstman precies wat jouw favoriete lease auto privé is.

Foto – Pexels.com (link)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *